g-arts.nl
Workshops Volwassenen

Bent u op zoek naar een creatieve invulling van een gezellige middag met meerdere personen? Een familiefeestje, teambuilding, verjaardag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of zomaar een middag of avondje uit met vrienden?

Boetseren

Een workshop boetseren betekent dat u met klei gaat werken. Wat u gaat boetseren hangt af van de tijd, uw wensen en uw doel.

Workshops Volwassenen 2
Een themabeeld
Groepsgrootte 8 – 25 personen
Duur 3 uur
Pauze 20 min.
Kosten €28 p.p.
Meer informatie
Workshops Volwassenen 3
Portrettegel
Groepsgrootte 8 – 25 personen
Tijdsduur 3,5 uur
Pauze 20 min.
Kosten €32 p.p.
Meer informatie

Portret boetseren

U leert de basistechnieken van portretboetseren. Door goed te leren kijken gaan de deelnemers proberen zowel het uiterlijk als het innerlijk van hun model te verbeelden in een portret. Dit kan realistisch of abstract zijn; een karikatuur kan natuurlijk ook.

Portret boetseren
Portret boetseren
Groepsgrootte 8 – 20 personen
Tijdsduur 7 uur (2 x 3.5u)
Pauze 20 min.
Kosten €448 + €52 p.p.
Meer informatie

Serviesgoed decoreren

In deze workshop gaat u serviesgoed van porselein decoreren met keramische illustraties. U hebt de keuze uit een groot assortiment illustraties, dat wij speciaal voor deze workshop hebben ontworpen. Na afloop hebt u een prachtig product, dat na het stoken in een van onze keramiekovens vaatwasser- en magnetronbestendig is.

U bepaalt vooraf welk serviesdeel/-delen u gaat decoreren. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen borden, theepot, beker. Wilt u uw eigen servies ‘oppimpen’? Dat kan als het maar van porselein is en geen barstjes vertoont. U betaalt dan alleen voor de workshop en de illustraties.

Serviesgoed decoreren
Serviesgoed decoreren
Groepsgrootte 8 – 25 personen
Tijdsduur 3 uur
Pauze 20 min.
Kosten €29 p.p. + materiaalkosten
Meer informatie

Voor alle workshops geldt:

De workshops zijn bedoeld voor groepen, individueel inschrijven is niet mogelijk.
U hebt geen voorkennis nodig, iedereen kan deze workshops volgen.
U krijgt goede uitleg en deskundige begeleiding.
De workshops vinden plaats in mijn atelier in Langenboom; het is ook mogelijk om op een door u gekozen locatie een workshop te verzorgen.
De kosten van de boetseerworkshops zijn incl. BTW, koffie /thee en koek/materialen/stookkosten.

Speciale wensen? Workshop op maat?

Hebt u specifieke wensen? Dan maken we samen met u een programma op maat. Ook een compleet verzorgde lunch is mogelijk. Wilt u liever uw eigen picknickmand meebrengen of zelf uw lunch verzorgen? Ook dat kan. Laat het weten, zodat we samen uw ideale creatieve (mid)dag samenstellen.